Δραστηριότητες

Ιούλιος 21, 2021

     Την Τρίτη 15 Ιουν 2021, ο κ. Υποδιοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

     Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δράσεις της Σχολής καθώς και για την πρόοδο της εκπαίδευσης της 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

     Ο κ. Υποδιοικητής μετά την ενημέρωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που παράγεται στη Σχολή και παρότρυνε το προσωπικό της να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την παροχή υψηλού επιπέδου...

Ιούνιος 15, 2021

  Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής της.

Μάιος 17, 2021

   Την Παρασκευή 02 Απρ 2021, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού -  Διοικητής Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δράσεις της Σχολής καθώς και για την πρόοδο της εκπαίδευσης της 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς, η οποία διεξάγεται εξ’ αποστάσεως  μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης της Σχολής, στο πλαίσιο υλοποίησης των σχετικών μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του ιού COVID-19.

    Ο κ. Επιθεωρητής έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες σχετικά με την...

Μάιος 17, 2021

   Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της Σχολής, από τον Υποστράτηγο Στυλιανό Κάλφα στον Ταξίαρχο Δημήτριο Φελλά, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού και Διοικητή Δόγματος Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγου Άγγελου Ιλαρίδη.

    Η τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε με τους περιορισμούς που επέβαλαν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σε στενό υπηρεσιακό περιβάλλον, χωρίς την παρουσία...