Δραστηριότητες

Σεπτέμβριος 08, 2021

Αποφοίτηση Σπουδαστών της 4ης ΕΣ από τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς

 1.    Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 4ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους. [συνολικά 129 Αξιωματικοί (111 από Ελλάδα, 16 από Κύπρο και 2 Αξκοί από την Βοσνία και Ερζεγοβίνη).

2.     Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε με τους περιορισμούς που επέβαλαν τα μέτρα...

Ιούλιος 21, 2021

     Την Τρίτη 15 Ιουν 2021, ο κ. Υποδιοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ Υποστράτηγος Γεώργιος Μαυροειδής, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

     Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δράσεις της Σχολής καθώς και για την πρόοδο της εκπαίδευσης της 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς.

     Ο κ. Υποδιοικητής μετά την ενημέρωσή του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έργο που παράγεται στη Σχολή και παρότρυνε το προσωπικό της να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την παροχή υψηλού επιπέδου...

Ιούνιος 15, 2021

  Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Αρχηγός επισκέφθηκε το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης και έδωσε κατευθύνσεις για την εκτέλεση της αποστολής της.

Μάιος 17, 2021

   Την Παρασκευή 02 Απρ 2021, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού -  Διοικητής Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης, Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς.

   Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δράσεις της Σχολής καθώς και για την πρόοδο της εκπαίδευσης της 4ης Εκπαιδευτικής Σειράς, η οποία διεξάγεται εξ’ αποστάσεως  μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης της Σχολής, στο πλαίσιο υλοποίησης των σχετικών μέτρων αντιμετώπισης εξάπλωσης του ιού COVID-19.

    Ο κ. Επιθεωρητής έδωσε κατευθύνσεις και οδηγίες σχετικά με την...