Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάρτιος 04, 2020

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών της 1ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει το Γενικό Επιτελείο Στρατού στη συνεχή αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης από τις Σχολές...

Ιανουάριος 17, 2020

Την Πέμπτη 19 Δεκ 2019, ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης Ηλίας, Αρχηγός ΓΕΕΦ, επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς και πραγματοποίησε ομιλία στους σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό.

Δεκέμβριος 23, 2019

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU–OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ», επισκέφθηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ), όπου πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση στους σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό σχετικά με την αποστολή, την επιχειρησιακή ετοιμότητα, τις προοπτικές και τους στόχους της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.

Δεκέμβριος 23, 2019

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου  2019, ο Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαδόπουλος, Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), επισκέφτηκε τη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς όπου πραγματοποίησε ομιλία – ενημέρωση στους Σπουδαστές της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς και στο μόνιμο προσωπικό σχετικά με την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις δραστηριότητες της ΑΣΔΥΣ.