Δραστηριότητες

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάρτιος 16, 2021

   Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 3ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους [συνολικά 114 Αξιωματικοί (102 Έλληνες, 11 Ελληνοκύπριοι και 1 Αξκος από την Βοσνία και Ερζεγοβίνη)].

   Η τελετή αποφοίτησης πραγματοποιήθηκε με τους περιορισμούς που επέβαλαν τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, χωρίς την παρουσία των συμμετεχόντων στον ίδιο χώρο.

Μάρτιος 09, 2021

   Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ.ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών Σπουδαστών του Οικονομικού Σώματος της 3ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

   Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κούτρας Κωνσταντίνος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αφού μετέφερε χαιρετισμό του κ. Α/ΓΕΣ,...

Ιανουάριος 08, 2021

         Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Σπουδαστών της 2ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κούτρας Κωνσταντίνος, ο...

Ιανουάριος 08, 2021

Την Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΝΤΑΛΙΠΗ» στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η τελετή αποφοίτησης των Αξιωματικών σπουδαστών του Οικονομικού και Γεωγραφικού Σώματος της 2ης εκπαιδευτικής σειράς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες Αξιωματικούς επέδωσε ο κ. Γενικός Επιθεωρητής Στρατού και Διοικητής της Διοίκησης Δόγματος και Εκπαίδευσης του ΓΕΣ...